100% natuurlijke parfums

Verschillende natuurlijke parfums, ieder met zijn eigen geurnoten. Handgemaakt met natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Baanbrekende parfums in harmonie met de natuur.

Natuurlijke parfum
natuurlijke parfum

Soorten Parfum

Er zijn uiteraard verschillende parfums beschikbaar. Dit gaat van lichte geuren tot zware geuren. Denk aan fruitachtige noten, exotische bloemengeuren of een geur met kruidige ondertonen. Het merk Walden, bijvoorbeeld, heeft aardse geuren, maar ook zoete. Dit is echt een kwestie van smaak. Dus wat je ook doet, neem de tijd en kies een geur die bij je past.

Natuurlijke Parfum Online Kopen

Natuurlijke parfum is 100% dierproefvrij en bevat geen synthetische toevoegingen. Het wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten zoals bloemen en kruiden gemengd met etherische oliën en extracten.

Waarom Natuurlijk Parfum?

Net als huidverzorgingsproducten wordt parfum ook voor een groot deel door de huid opgenomen. Daarnaast komen de stoffen uit een parfum je lichaam natuurlijk ook binnen via je neus. De meeste parfums bestaan echter voor het overgrote deel uit synthetische geurstoffen. Bekende synthetische stoffen in parfums zijn ftalaten en synthetische muskverbindingen. Deze zijn moeilijk afbreekbaar, hopen zich op in vetweefsel en hebben vaak een hormoonverstorende werking.

Gelukkig bestaan er ook natuurlijke en biologische parfums die je gezondheid en het milieu wel respecteren. Natuurlijke geuren worden onder andere uit bloemen, kruiden en hout gewonnen. En wat biedt de natuur een rijkdom aan geuren. 

BIO Beautiful heeft verschillende natuurlijke parfums, ieder met zijn eigen geurnoten. En als je het ons vraagt ruiken natuurlijke parfums ook veel lekkerder dan de synthetische parfums. Niet zo bedwelmend, maar alsof je midden in de natuur staat en de heerlijke geuren zo naar je toe waaien.

Natuurlijke Cosmetica bij Bio Beautiful

Met een groen geurtje ruik je niet alleen lekker, maar draag je ook bij aan het milieu. Ben jij van nature al een treehugger en dierengek? Kijk dan ook eens naar het assortiment van Natuurlijke Zeep, Deodorant en Olie. Daarnaast kun je kiezen voor dierproefvrije Cosmetica. Maak je look helemaal compleet met Natuurlijke Mascara of Lipstick. Maar vergeet dan niet om van te voren wat Foundation aan te brengen. Zo blijft je make-up beter zitten. Je biologische schoonheidsritueel begint bij Bio Beautiful.