Vegan Haarverf

Natuurlijke plantaardige haarkleuring geschikt voor de meest allergische huid. Henna haarverf zonder ammoniak, PPD en peroxide.

Vegan Haarverf Online Kopen

Vegan Haarverf is een 100% dierproefvrij kleurmiddel voor het haar. Deze bevat alleen maar plantaardige ingrediënten. Er zitten dus geen schadelijke stoffen in zoals parabenen of ammoniak. Vegan Haarverf is er in verschillende kleuren. Denk aan donkerbruin en lichtblond met warme of juist koele tinten. Ben jij zo’n kameleon die constant van haarkleur verandert? Probeer dan eens een veganistische kleurspoeling. Hiermee kies je voor kleur, zonder de aarde onnodig te belasten. Na een intensieve kleuring, kan je haar wel wat extra verzorging gebruiken. Zoek daarom ook voor een goede conditioner of Vegan Shampoo. De wereld blijft kleurrijk met de natuurlijke haarverf van Bio Beautiful!

Waarom kun je beter voor natuurlijk, plantaardige haarverf zonder chemicaliën kiezen?

Zoals de de omschrijving "natuurlijke haarverf" al laat vermoeden komen de ingrediënten die voor de verf gebruikt worden uit de natuur. Dit betekent dus dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen zoals bleek en ammoniak of parabenen, sulfaten en siliconen. Maar ook peroxide, p-fenyleendiamine, lood en zelfs steenkoolteer wordt gebruikt in chemische haarverf. Sommige van deze stoffen worden in verband gebracht met vervelende allergische reacties en ziektes zoals kanker. Chemische haarverf geeft ook vaak veel nadelige gevolgen tijdens het verven en bijwerkingen na het verven. Zo kan damp van de verf je ogen irriteren, maar kan je ook allergische reacties op je hoofdhuid krijgen. Agressieve middelen zoals bleek kunnen zelfs voor milde brandwonden zorgen. Het is dus beter voor je eigen gezondheid en het milieu om over te stappen op haarverf die helemaal is gemaakt van plantaardige ingrediënten.