100% natuurlijke en biologische gezichtspoeder

100% Natuurlijke cosmetica

Hier vind je heerlijke producten om te matteren en te fixeren. Mooie producten die plezierig werken en ook nog voeden en verzorgen! Puur natuur en zonder chemische toevoegingen.

100% Natuurlijke Foundation Online Kopen

Natuurlijke foundation is een cosmetisch product op basis van plantaardige ingrediënten en mineralen zoals witte klei en amber. De foundation is biologisch. Daarom bevat het geen onnodige toevoegingen. Bovendien is deze basis make-up dierproefvrij.

Soorten Natuurlijke Foundation

Het kan lastig zijn om de juiste tint foundation te vinden. Daarnaast zijn er ook nog allerlei soorten, bijvoorbeeld gekleurde dagcrème of BB Cream. Dit is de lichtste vorm van foundation. BB Cream hydrateert de huid en zorgt voor minimale dekking. Deze soort is vooral aan te raden bij een egale huid. Verder zijn er ook foundations op basis van olie. Deze zijn makkelijk uit te smeren en zorgen voor maximale dekking. Om deze reden kan dit goed gebruikt worden bij een droge of ouder wordende huid. Tot slot zijn er ook nog minerale poeders van Uoga Uoga. Deze zijn goed voor de normale tot vette huid. Zo heeft elk huidtype dus een verzorgende foundation nodig.

Natuurlijke Foundation Gebruiken

– Breng gekleurde dagcrème of BB cream in de ochtend aan op een gereinigde huid. Vergeet niet om de huid te hydrateren.
– Werk rode vlekjes weg met een concealer.
 Gelijkmatig verdelen met een spons of kwast.
– De kleurpigmenten vermengen zich met de teint van je huid.

100% Natuurlijke cosmetica