100% Natuurlijke Haarverf

Je vindt hier de beste merken natuurlijke haarverf waarmee je je haar in de mooiste kleuren kunt verven zónder je haar te beschadigen!
Zonder PPD en zonder schadelijke chemicaliën.

Deze haarverf bevat GEEN ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geurstoffen, siliconen, butylhydroxytolueen, formaldehyde, minerale olie of genetisch gemodificeerde grondstoffen.

De wereld blijft kleurrijk met de natuurlijke haarverf van Bio Beautiful!

Natuurlijke Haarverf

100% Natuurlijke Haarverf Online Kopen

Natuurlijke Haarverf is een 100% biologisch kleurmiddel voor het haar op basis van gecertificeerde henna uit India, gecombineerd met kruidenen fruitextracten uit Brazilië. Deze haarkleuring bestaat uit plantaardige ingrediënten. In tegenstelling tot chemische haarverf bevat het geen ammoniak of parabenen.

Gebruik Natuurlijke Haarverf

1. Was het haar met shampoo. Spoel daarna de shampoo goed uit en droog het haar met een handdoek.
2. Trek plastic handschoenen aan.
3. Open het flesje Henna Cream en doe het op je handen. Verdeel het gelijkmatig van onder naar boven over het haar. Dus: vanaf de haarwortels tot de haarpunten. Gebruik je poederkleuring? Doe dan de hennapoeder in een plastic of glazen schaaltje en voeg 140 milliliter water toe. Roer het geheel tot een gladde pasta. Breng het op vochtig haar aan met een kwastje en werk van onder naar boven.
4. Bedek het haar met het bijgevoegde plastic kapje. Om het gewenste resultaat te krijgen, is het nodig de kleurtabel te raadplegen. Voor een diepere kleuring, kun je de inwerktijd verlengen.
5. Spoel het haar grondig uit, net zolang tot het water helder van kleur is.

Natuurlijke Haarverf

Natuurlijke Cosmetica bij Bio Beautiful 

Natuurlijke Haarverf is er in donkerbruin en lichtblond met warme of juist koele tinten. Ben jij zo’n kameleon die constant van haarkleur verandert? Probeer dan eens een biologische kleurspoeling. Hiermee kies je voor kleur, zonder de aarde onnodig te belasten. Na een intensieve verfbeurt, kan je haar wel wat extra verzorging gebruiken. Zoek daarom ook een goede conditioner of Natuurlijke Shampoo. De wereld blijft kleurrijk met de natuurlijke haarverf van Bio Beautiful!