Natuurlijke Mascara

100% Natuurlijke Mascara

Deze super-verzorgende 100% natuurlijke mascara's geven aan je wimpers kleur, volume, lengte en stimuleren de wimpergroei.
Boordevol met gezonde zuivere ingrediënten die je wimpers mooier en sterker maken!

100% Natuurlijke Mascara Online Kopen

Natuurlijke mascara is een cosmeticaproduct om de wimpers mee te krullen en kleuren. Het wordt gemaakt van mineralen en plantaardige ingrediënten zoals jojoba, arganolie en zonnebloempitolie. Deze bestanddelen zijn afkomstig uit biologische landbouw. Daarnaast is deze mascara 100% dierproefvrij.

Natuurlijke Mascara

Waarom Natuurlijke Make-up?

Volgens de huidige traditie is make-up vandaag de dag bijna onmisbaar. Het liefst wil iedereen er zo mooi mogelijk uitzien zonder dat de ogen, de wimpers en de huid rondom de ogen onnodig worden belast. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat make-up niet te veel chemische stoffen bevatten. Daarom zoeken veel mensen natuurlijke manieren om hun schoonheid aan de buitenwereld te laten zien. Bovendien zijn deze eco-cosmetica ook nog eens goed voor het milieu.

Soorten Natuurlijke Mascara

Uiteraard zijn er verschillende soorten en merken beschikbaar. Benecos en Lavera mascara is bijvoorbeeld verkrijgbaar in varianten voor medium of juist veel volume. Daarnaast is Boho en Uoga Uoga mascara zeer mild voor de huid en ogen. Uoga betekent ‘bes’ in het Litouws. De twee jonge moeders die de mascara van dit merk maken, plukken de bramen die er in zitten zelf. Hun merk voldoet dan ook aan de Europese COSMOS standaard voor biologische producten.

Natuurlijke Cosmetica bij Bio Beautiful

Natuurlijke Mascara verwijderen hoeft niet met een chemische make-up remover, maar kan ook met natuurlijke reinigingsmelk. Dit kun je vinden onder de categorie voor Natuurlijke Huidverzorging. In dit geval is Natuurlijke Olie ook een goede optie. Is de dag nog maar net begonnen en wil jij jezelf in de spotlight zetten? Kies dan ook een biologische Lipstick, Foundation of Nagellak. Met deze Natuurlijke Cosmetica laat je niet alleen zien dat je een prachtmens bent, maar ook dat je de natuur een warm hart toedraagt. Laat jezelf en de wereld stralen met de eco-cosmetica van BIO Beautiful!