Natuurlijke cosmetica

100% Natuurlijke en Biologische Verzorgingsproducten

100% natuurlijk en biologisch verzorgingsproducten, dierproefvrij en vegan. Zonder parabenen, PPD, SLS, siliconen, chemisch parfum, chemische filters en sulfaten!

100% Natuurlijke Verzorgingsproducten online kopen

Natuurlijke Verzorgingsproducten zijn plantaardige producten voor de dagelijkse verzorging. Ze bevatten geen synthetische of chemische toevoegingen, maar bestaan uit een natuurlijke basis. Dat zijn vaak mineralen, vetten, fruit– en kruidenextracten. Deze verzorgingsproducten zijn bovendien milieuvriendelijk. Ze zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar, vegan, dierproefvrij of een combinatie daarvan.

Dagelijkse Natuurlijke Verzorging

Je gebruikt dagelijks verzorgingsproducten. Dat kan een snelle poets plus deo zijn of een uitgebreid gezichtsritueel. Routine is routine. En juist daarom kan het goed zijn om eens extra naar de inhoud van je badkamerkastje te kijken. Want waarmee behandel je je lichaam eigenlijk? Simpele vragen, maar precies de zaken waar producenten van plantaardige verzorging zich mee bezighouden.
Bij deze zepen, parfums, shampoos en cosmetica is er gedacht aan vriendelijkheid voor mens en milieu. Ze zijn dus bedoeld om natuurlijke processen te ondersteunen. Van je lichaam én de wereld om je heen. Daarom zijn ze gevuld met mineralen, planten en oliën die bekend staan om hun voedende eigenschappen. Bovendien zijn deze natuurlijke bronnen makkelijk afbreekbaar. Zo blijft je afvoerputje ook nog eens tevreden!

Waarom Natuurlijke Huidverzorging?

De huid is één van onze belangrijkste organen, omdat deze voor ontgifting zorgt. Toch bevatten de meeste huidproducten stoffen die de poriën verstoppen. Daarom zoeken veel mensen naar gezonde opties om hun huid te voeden. Bovendien zijn natuurlijke verzorgingsproducten vaak vriendelijk voor het milieu.