RETOURNEREN

Als je niet tevreden bent met een product, heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om aan te geven dat je het product wil terugsturen. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product op de post te doen. Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking! Je mag het product niet in gebruik nemen.

 

Stuur een e-mail naar info@biobeautfiul.nl met daarin:
• je naam
• het ordernummer van de bestelling
• welk product je wil retourneren
• de reden van retour sturen (niet verplicht, maar voor ons heel nuttig om onze dienstverlening te verbeteren)

 

Verzenden naar:

Bio Beautiful 

Zetter 10 

3155 NJ Maasland

 

Retourneren als je met Klarna betaald hebt

Zorg ervoor dat je de retour verzendt met een trackingnummer en dat je dit nummer goed bewaart totdat de retourzending is verwerkt. Log in de Klarna App en klik op de aankoop die je gaat retourneren. Kies 'Retourzending melden' en bevestig door te klikken op 'Ik heb producten teruggestuurd'.

 

Stuur het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terug! Behandel het product met zorg, en verpak deze zorgvuldig voor de retourzending.

 

Terugbetaling

Wij zullen binnen 7 dagen na de ontvangen retourmelding het door jou betaalde bedrag terugbetalen, indien mogelijk via de door jou gebruikte betaalwijze. Voorwaarde is wel dat wij het product op dat moment al ontvangen hebben. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de verzendkosten die je betaalde bij jouw bestelling.

 

Let op: Het risico van een retourzending is altijd voor de koper. Alle producten worden zorgvuldig door ons ingepakt; het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen. BIO Beautiful is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen!

E-mail: Info@biobeautiful.nl