100% natuurlijke oogschaduw

Je kiest hier de allermooiste kleuren natuurlijke, minerale en biologische oogschaduw en oogschaduwpaletten.

Gemaakt van zuivere verzorgende olieën, mineralen en plantenextracten, zonder schadelijke chemicaliën, zonder parabenen en zonder petrochemische ingrediënten.

100% natuurlijke oogschaduw
100% Natuurlijke cosmetica

Minerale Make Up kopen

Minerale Make Up is plantaardige cosmetica gebaseerd op natuurlijke mineralen en pigmenten. Het zijn producten in poedervorm zoals foundation, highlighter, blush, bronzer en oogschaduw. Minerale Make Up is milieuvriendelijk en bevat geen synthetische stoffen zoals kunstmatige parfum of conserveermiddelen.

Waarom Minerale Make up?

Minerale cosmetica is bedoeld als milde verzorging die de huid niet irriteert of verstopt. De minerale basis van deze producten mengt namelijk met de natuurlijke oliën van je huid. Hierdoor kunnen  een egale dekking of kleuring geven die er natuurlijk uitziet. In de ingrediëntenlijst vind je steevast zink- en titaniumdioxide, twee mineralen die bekend staan om hun beschermende werking. Ze reflecteren bijvoorbeeld licht, waardoor ze de huid ondersteunen tegen UV-straling. Geen vervanging van zonnebrand, maar wel handige basisbescherming op normale dagen. Bovendien zijn de blush en bronzingpoeders verrijkt met amber, vanwege zijn voedende en herstellende eigenschappen. Ook bevatten minerale poeders vaak klei. Bedoeld om te absorberen, reinigen en matteren. Om uitdroging te voorkomen, bevatten ze daarnaast essentiële olie of andere natuurlijke extracten. Om deze reden kan minerale make-up prettig zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergie.