100% Natuurlijke Haarverzorging

Je geeft je haar een geweldige gezonde boost met onze topcollectie 100% natuurlijke haarverzorging! Gemaakt van voedende biologische plantenoliën en -boters, essentiële oliën en heilzame extracten van kruiden, fruit en bloemen.

Natuurlijke Cosmetica

100% Natuurlijke shampoo kopen

Natuurlijke Shampoo is een plantaardig product voor verzorging van het haar. Deze shampoos zijn vaak milieuvriendelijk, niet op dieren getest en vrij van synthetische stoffen. Naast producten voor reiniging, zijn er ook verzorgende conditioners en haarmaskers verkrijgbaar.

Waarom Natuurlijke Shampoo?

Bijna iedereen heeft shampoo in het doucherekje staan. Dit alledaagse product is daarom misschien wel belangrijker dan je denkt, als je graag iets groens doet. Misschien wil je palmolie vermijden of gegarandeerd dierproefvrij douchen. Vind je biologische ingrediënten belangrijk of vermijd je liever synthetische stoffen. Natuurlijke shampoos zijn producten die rekening houden met deze wensen. Het verschilt per merk welke keurmerken je terugvindt. Zo is er iets passends voor iedere wasser!

Wat zit er in Natuurlijke Shampoo?

Wat alle shampoos gemeen hebben is natuurlijk hun plantaardige basis. Die bestaat voornamelijk uit natuurlijke oliën en vetten van bijvoorbeeld amandel, olijf, kokos of macademia. Deze maken het haar schoon en hebben extra voedende eigenschappen. Voor sterke lokken zijn daar bovendien plantaardige proteïnen aan toegevoegd van noten, rijst of peulvruchten. Natuurlijke conditioners bevatten juist vaakvochtinbrengende ingrediënten zoals aloë vera of papaya.
Ook de hoofdhuid is belangrijk tijdens het wassen. Daarom zijn er speciale shampoos met kalmerende huidverzorgers zoals kamille of koriander. Zwavel, zonnebloem en lotus komen dan weer van pas bij problemen met vettigheid of roos. Natuurlijk bevatten plantaardige shampoos niet alleen bloemen en kruiden voor hun werkzame stoffen, maar ook voor een fijne geur. Een extra vleugje lavendel, citroenmelisseof ylang ylang kan natuurlijk nooit kwaad. Zo ruik je elke dag naar het beste dat de natuur te bieden heeft!