100% natuurlijke Lippenbalsem

Lippenbalsem verzorgt en beschermt jouw lippen. Het helpt om droge lippen te hydrateren, en het bevat ingrediënten om kapotte lippen te herstellen. Vaak verzacht lippenzalf de pijn en vermindert het dat vervelende, schrale gevoel bij droge lippen. Trakteer je lippen op een natuurlijke lippenbalsem van Bio Beautiful

 

natuurlijke cosmetica
natuurlijke cosmetica

100% Natuurlijke Lippenbalsem Online Kopen

Natuurlijke Lippenbalsem is een plantaardig verzorgingsproduct voor de lippen. Er zijn geen synthetische kleur- of geurstoffen aan toegevoegd. Deze natuurlijke lippenbalsems zijn vaak 100% natuurlijk en biologisch.

Gebruik

In de zomer- en wintertijd kunnen de lippen wel wat extra bescherming gebruiken. Het is dan ook goed om ze in te smeren met wat balsem. Herhaal dit naar behoefte. Officieel is lippenbalsem voor de verzorging van de huid om de mond. Toch kan het ook gebruikt worden voor de verzorging van alle droge plekjes van je lichaam en gezicht.

Soorten

Elke dag worden onze lippen blootgesteld aan de elementen van het weer en stoffen in de lucht. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een natuurlijke lippenbalsem. Deze verzorgende sticks komen voor in allerlei geuren, kleuren en smaken. Zo zijn er rode en roze balsems met bietensap of fruitextracten zoals granaatappel en framboos.