• DE WINKEL VOOR DUURZAME BEAUTY
  • 100% NATUURLIJK EN BIOLOGISCH
  • ACHTERAF BETALEN
  • GRATIS VERZENDING VANAF €45 ANDERS SLECHTS €3,95
  • LEVERTIJD 1 TOT 2 WERKDAGEN
Natuurlijke Lippenbalsem

100% natuurlijke lippenverzorging

U vindt hier 100% natuurlijke lippenverzorging. Natuurlijke lippenbalsem voor de verzorging van droge of ruwe lippen en lipgloss voor volle of gekleurde lippen.

Natuurlijke lippenbalsems geven een levendige natuurlijke glans aan je lippen.

Biologische Cosmetica

100% Natuurlijke Lippenbalsem Online Kopen

Natuurlijke Lippenbalsem is een plantaardig verzorgingsproduct voor de lippen. Er zijn geen synthetische kleur- of geurstoffen aan toegevoegd. Deze natuurlijke lippenbalsems zijn vaak 100% natuurlijk en biologisch.

Gebruik

In de zomer- en wintertijd kunnen de lippen wel wat extra bescherming gebruiken. Het is dan ook goed om ze in te smeren met wat balsem. Herhaal dit naar behoefte. Officieel is lippenbalsem voor de verzorging van de huid om de mond. Toch kan het ook gebruikt worden voor de verzorging van alle droge plekjes van je lichaam en gezicht.

Soorten

Elke dag worden onze lippen blootgesteld aan de elementen van het weer en stoffen in de lucht. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een natuurlijke lippenbalsem. Deze verzorgende sticks komen voor in allerlei geuren, kleuren en smaken. Zo zijn er rode en roze balsems met bietensap of fruitextracten zoals granaatappel en framboos.