Bij BIO Beautiful winkel je veilig en betrouwbaar!

Dit wordt onder andere gewaarborgd door Mollie Payments. Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes:

 

✓ iDEAL

De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode rekenen jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

 

✓ MASTERCARD/ VISA

Door in de betaalstraat voor een creditcard optie te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Betalen met een creditcard is bij Daily Moments geheel kosteloos.

 

 PAYPAL

PayPal is een handige methode om bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar jij over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.

 

✓ KLARNA 

Via Klarna kun je een bestelling veilig achteraf betalen. Deze betaalmethode is gratis en is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Klarna geeft jou de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen te beoordelen, te betalen of te retourneren.

Je kunt bij het betalen kiezen voor de optie Klarna, waarna je enkele gegevens in moet vullen. Na het invoeren van deze gegevens wordt er een autorisatie controle uitgevoerd. Met deze controle wordt jouw bestelling gekeurd. Als jouw bestelling goedgekeurd wordt, ontvang je een factuur van Klarna. Hierin staat alle betaalinformatie.

Wil je meer informatie omtrent Klarna, klik dan hier -> Klarna.

 

✓ BANCONTACT

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

 

 VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een cadeaukaart in Nederland waarvoor de ontvanger naar eigen keuze iets bij een van de 15.000 aangesloten acceptatiepunten kan kopen. Dus lekker shoppen bij heel veel van je favoriete winkels.