natuurlijke cosmetica

Natuurlijke Tandpasta

Je vindt hier de beste merken natuurlijke en biologische tandpasta waarmee je je gebit en tandvlees gezond en sterk houdt!
Gemaakt van puur verzorgende natuurlijke ingrediënten en zonder gevaarlijke chemicaliën. 

Natuurlijke Tandpasta kopen

Natuurlijke Tandpasta is een plantaardig en milieuvriendelijk product voor gebitsverzorging. Het bevat biologische ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook bevat het meestal geen conserveermiddelen.

Kiezen voor Natuurlijke Tandpasta

Natuurlijke Tandpasta is bedoeld voor het verfrissen en verzorgen van je mond. Daarom bevatten de meeste pasta’s plantaardige poetsers zoals NeemHoutskool of Kaneel. Voor de verfrissing is daar vaak pepermunt of mint aan toegevoegd. Uiteraard mag bij het poetsen ook het tandvlees niet vergeten worden. Daarom zitten in natuurlijke tandpasta’s vaak ook fruitextracten. Bijvoorbeeld granaatappel of kokosnoot. Die staan namelijk bekend vanwege hun voedende eigenschappen. Daarnaast zorgen natuurlijke hulpstoffen ervoor dat je mond fris blijft. Bijvoorbeeld xilitol dat speeksel stimuleert of stoffen die de PH-waarde in je mond een handje helpen. Natuurlijke tandpasta verschilt van reguliere merken omdat ze vaak vrij zijn van synthetische stoffen zoals SLS of kunstmatige suikers. Fijn als je deze toevoegingen wilt vermijden in verband met een allergie. Of als je waarde hecht aan milieuvriendelijke verzorgingsproducten natuurlijk!