Alphanova SUN Biologische zonnebrand

Alphanova SANTE is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van natuurlijke en biologische producten.

Zij voeren efficiënte huidverzorging tegen een betaalbare prijs.

Clean formules:

- Al onze formules hebben minimaal 99% natuurlijke ingrediënten
- Geen gebruik van chemische ingrediënten die slecht kunnen zijn voor de gezondheid (parabenen, fenoxyethanol ...).
- Ecologische producten om de aarde en de mensen te respecteren.
- De meeste van onze producten zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert.
- Alle producten zijn rijk aan biologische ingrediënten

De nieuwe generatie van minerale zonnebrandproducten’

Alphanova Santé is een bedrijf in de Franse Provence. Alle producten worden volledig lokaal geproduceerd. Ze gaan voor troep-vrije verzorgingslijnen, waarvan minstens 99% van de ingrediënten natuurlijk is.

Hun zonnelijn, Alphanova Sun, heeft het Ecocert keurmerk. Dit garandeert ons dat er geen schadelijke stoffen in zitten en dat de producten op een eco-vriendelijke manier geproduceerd en verpakt worden.

Ook voor baby’s!

Alphanova is momenteel het enige gecertificeerde eco-merk dat een zonnelijn op de markt heeft gebracht speciaal voor baby’s! De producten van dit merk bevatten sowieso al geen troep, de baby-lijn bevat ook nog eens geen geurstoffen.

Minerale zonnefilters

In de producten van dit mooie merk zitten minerale zonnefilters in plaats van gangbare chemische filters. De nanodeeltjes van chemische filters dringen de huid in waar ze de UV-stralen om zetten. Er zitten giftige stoffen in, waardoor ze een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid. Bovendien belasten ze het milieu. Minerale filters zijn daarentegen niet giftig en veilig voor het milieu. De minerale filters blijven als het ware op de huid liggen, hierdoor worden zonnestralen als een spiegel gereflecteerd. Minerale filters werken dus veel directer en zijn ook nog eens duurzamer!

Biologische minerale zonnebrandcrème Alphanova SUN

Groothandel Alphanova SUN. Zorgen voor jezelf, je omgeving, de aarde, en tegelijkertijd toch veilig genieten van de zon? Kan dat? Ja, dat kan zeker! Alphanova SUN heeft het beste antwoord op deze vraag.

De producten van Alphanova SUN voldoen aan ALLE normen aangaande veilige zonproducten tegen de UVA en UVB stralen van de zon. Sterker nog, ze gaan voorbij deze normen. Alphanova is momenteel het enige ECO-gecertificeerde merk dat een zonnebrandlijn op de markt heeft gebracht voor baby’s (van 0 – 3 jaar).

 • 100% natuurlijke formules zonder witte waas
 • Zeer hoge percentages verzorgende Aloë Vera
 • Een volwassen zonnebrandlijn met SPF 15/30/50/50+
 • Veilig voor oceaan en rif
 • 100% minerale filters
 • Na het opbrengen directe bescherming
 • Zonder nanodeeltjes
 • Zonder parabenen en phenoxyethanol
 • Beschermt tegen zeer breed spectrum UVA UVB
 • Ecocert Biologisch gecertificeerd. o.a. ecologische jojoba, Aloë Vera en Tamanu oliën
 • 100% Made in France
 • Eenvoudig aan te brengen (zonder witte waas)
 • Waterproof

 

Géén witte waas en géén nanodeeltjes. Alleen maar de allerbeste verzorgende bescherming. 

Zonnefilters…maar dan natuurlijk

 

Reguliere zonnefilters worden ook wel chemische filters genoemd. Deze filters worden door de huid geabsorbeerd en werken pas na een half uur. De UV-straling dringt in de huid door en wordt door deze chemische filters omgezet. Sommige mensen kunnen hier minder goed tegen en een allergische reactie is het gevolg. Wat iedereen raakt (en aangaat) is dat deze chemische filters mede verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van koraalriffen. In sommige regio’s is het zelfs verboden om chemische zonnefilters te gebruiken. Daarom is het zo mooi dat Alphanova SUN gebruik maakt van een minerale filter, die direct beschermt en goed is voor het milieu.