Natuurlijke Zeep

Natuurlijke zepen bevatten in tegenstelling tot vele conventionele zepen geen talg (rundvet) of andere synthetische samenstellingen die gebruikt worden om goedkoop zeep te produceren.

Natuurlijke zepen bevatten ook glycerine, een natuurlijke vochtinbrenger. Dit is waarom zepen zonder glycerine vaak een uitdrogend effect hebben.

We hebben een prachtige selectie natuurlijke zepen die plantaardige oliën -zoals zonnebloemolie of olijfolie- mengen met verschillende essentiële oliën voor een ​​heerlijke, blijvende geur.

natuurlijke cosmetica
natuurlijke cosmetica

Natuurlijke Zeep Online Kopen

Natuurlijke zeep is een 100% plantaardig verzorgingsproduct voor zowel gezicht als lichaam. Het bevat geen dierlijke vetten of toevoegingen. Daarnaast zijn deze zepen biologisch.

Soorten Natuurlijke Zeep

Met een groot aanbod aan Aleppo zepen is er de mogelijkheid om voor natuurlijk te kiezen. Deze zijn op traditionele wijze gemaakt onder toezicht van een Syrische zeepmeester. Ook voor vloeibare varianten kun je hier terecht. Bekende merken zoals Oléanat, Plantes et Parfums de Provence, Najel en Holy Lama zijn beschikbaar. Tevens zijn er verschillende geuren om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zoete geuren zoals jasmijn, lavendel en citroen. Voor de liefhebber van kruidige geuren is er sandelhout, laurier of patchouli.

Hoe gebruik je Natuurlijke Zeep?

Met natuurlijke zeep kun je verschillende kanten op. Gebruik je lievelingsgeur of merk bij:

– Gezichtsreiniging (en verzorging)
– Lichaamsreiniging (en verzorging)
– Het wassen van je haar
– Scheerzeep
– Hand- en voetenbad
– Intieme hygiëne

Vegan Zeep Online Kopen

Vegan zeep is een plantaardig verzorgingsproduct voor zowel gezicht als lichaam. Het bevat dus geen dierlijke vetten. Daarnaast is dit product 100% dierproefvrij. Er zijn verschillende geuren om uit te kiezen. Denk aan jasmijn, sheaboter en Ylang Ylang. Of een combinatie van lavendel en olijf. Deze zeep is een goede keuze voor mensen met een fijne neus en de natuurliefhebbers onder ons. Kijk ook eens naar andere vegan geurproducten zoals Vegan Deodorant, Vegan Bodylotion en Parfum. Alles voor een natuurlijke lichaamsverzorging vind je bij BIO Beautiful!