natuurlijke deo
vegan cosmetica

De natuurlijke producten van We Love The Planet

We Love The Planet is ontstaan uit liefde voor de planeet. We Love The Planet vindt het belangrijk om niet alleen te weten wat er in een product zit, maar ook waar het vandaan komt. En dat wordt vaak vergeten. Een product kan biologisch zijn, maar als het uit een vervuilende fabriek in Oeganda wordt geïmporteerd, is het alsnog slecht voor het milieu.

De natuurlijke deodorant van We Love The Planet wordt in Nederland geproduceerd. De deodorant is smeerbaar en 100% natuurlijk en biologisch. En doordat de deodorant in een klein en compact blikje zit is hij ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.

We Love The Planet heeft als doel producten te maken waar zij voor 100% achter staan en die vriendelijk zijn voor het milieu en voor jezelf.

We Love The Planet 

You Love Staying Fresh Naturally

De natuurlijke ingrediënten in de deodorant werken verzachtend en hydraterend en houden je heerlijk fris! De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere kokosolie, bijenwas en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. Het zuiveringszout neutraliseert geurtjes op een natuurlijke wijze.

De deodorants worden geleverd in stevige, kleine blikjes met een inhoud van 48 gram. We hebben hier bewust voor gekozen, blik heeft in Nederland een recyclingpercentage van 95% en is daarmee de best gerecyclede verpakkingssoort. De deodorant is handig om mee te nemen en omdat het een crème is mag je hem meenemen in het vliegtuig en naar festivals!

Ondanks het kleine formaat gaat de deodorant maar liefst twee tot drie maanden mee, afhankelijk van het gebruik.

Tips voor gebruik:

  • Een toefje op je vingertop is genoeg voor 1 oksel. Smeer het uit over je hele oksel.
  • Wacht even een paar minuten met kleding aan doen als je de deodorant hebt opgedaan, de kokosolie heeft even de tijd nodig om in te trekken. Dit voorkomt vlekken.

WE LOVE OUR PRODUCTS

Natuurlijke Deodorant
Biologische Deodorant
BIO Deodorant
 

Een goede geur is belangrijk voor het welzijn en stemming van een persoon. Onze unieke geuren worden in Azië samengesteld en zijn vrij van chemische bestanddelen. Hierdoor gaat deze 50 ml Spiritual Spa wel drie maanden mee!

Onze crème deodorant wordt gemaakt in Noord-Holland bij een natuurlijke producent. Alle ingrediënten zijn gecertificeerd en worden keer op keer met zorg uitgezocht, elke productie wordt er gekeken naar de beste natuurlijke producten. Elk exemplaar zal hierdoor ook nooit precies hetzelfde zijn, puur natuur!

De natuurlijke sojawas wordt zorgvuldig met de hand in de Thaise kokosnoten geschonken. De sojawas die wij gebruiken komt uit de verenigde staten en wordt hier op een duurzame manier verbouwd.

Ontdek ook de: We Love Diffusers

De prachtige diffusers van We Love The Planet zijn met oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken. Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers. Gegarandeerd een heerlijke geur in huis.

De diffusers van We Love The Planet zijn beschikbaar in zes heerlijke natuurlijke geuren, alle zes uniek in hun eigen karakter! Drie geuren op basis van 100% essentiële oliën en drie geuren in Natural Fragrance (natuurlijke parfum). Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijk onttrokken essentiële oliën, die vervolgens worden vermengd door Franse parfumeurs.


Natuurlijke Deodorant kopen

Natuurlijke Deodorant is een plantaardig verzorgingsproduct dat zweetgeur maskeert en tegengaat. Deze deodorants bevatten geen chemische stoffen of toevoegingen, maar bestaan uit natuurlijke oliën, fruit- en kruidenextracten. Ze zijn verkrijgbaar als spraystickpoeder of roll-on.

Waarom een Natuurlijke Deodorant?

Deodorant is voor veel mensen een dagelijks product. En juist daarom kan het fijn zijn om eens extra naar de ingrediënten te kijken. Want waarmee behandel je je oksels eigenlijk?

Deodorants hebben over het algemeen een minerale basis. Zout neutraliseert namelijk zure geurtjes, hartstikke handig. De meeste chemische deodorants zijn gemaakt met aluminiumzout. Deze soort gaat actief het zweten van de huid tegen, omdat het op de poriën inwerkt. In plaats van aluminium bevatten plantaardige deodorants vaak aluinmagnesium of zuiveringszout. Deze soorten zijn niet bedoeld om transpireren tegen te gaan, maar leggen een neutraliserend laagje over de huid. Zweten gebeurt dus nog steeds, het wordt alleen wat aangenamer gemaakt. Sommige natuurlijke deo’s gebruik je daarom het beste na het douchen, andere onder droge oksels.
Plantaardige alternatieven proberen dus natuurlijke processen van de huid te ondersteunen, zonder de poriën te behandelen. Vaak bevatten deze deodorants daarom ook essentiële oliën en plantenextracten. Niet alleen voor de geur, maar ook voor extra verzorging. Denk bijvoorbeeld aan rozenverbenaaloë vera en calendula. Of olijfolieceder en citroen.