• Natuurlijke cosmetica
  • Dierproefvrij
  • Gratis samples bij bestelling
  • Verzendkosten €3,95,-
  • Levering binnen 2 tot 3 dagen
Home » Natuurlijke Make Up » Ogen » Natuurlijke Mascara
100% Natuurlijke en Biologische Mascara

100% Natuurlijke en Biologische Mascara

Deze super-verzorgende 100% natuurlijke en biologische mascara's geven aan je wimpers kleur, volume, lengte en stimuleren de wimpergroei.
Boordevol met gezonde zuivere ingrediënten die je wimpers mooier en sterker maken!

Natuurlijke Mascara Online Kopen

Natuurlijke mascara is een cosmeticaproduct om de wimpers mee te krullen en kleuren. Het wordt gemaakt van mineralen en plantaardige ingrediënten zoals jojoba, arganolie en zonnebloempitolie. Deze bestanddelen zijn afkomstig uit biologische landbouw. Daarnaast is deze mascara 100% dierproefvrij.

Waarom Natuurlijke Make-up?

Volgens de huidige traditie is make-up vandaag de dag bijna onmisbaar. Het liefst wil iedereen er zo mooi mogelijk uitzien zonder dat de ogen, de wimpers en de huid rondom de ogen onnodig worden belast. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat make-up niet te veel chemische stoffen bevatten. Daarom zoeken veel mensen natuurlijke manieren om hun schoonheid aan de buitenwereld te laten zien. Bovendien zijn deze eco-cosmetica ook nog eens goed voor het milieu.

Soorten Natuurlijke Mascara

Uiteraard zijn er verschillende soorten en merken beschikbaar. Benecos en Lavera mascara is bijvoorbeeld verkrijgbaar in varianten voor medium of juist veel volume. Daarnaast is Boho en Uoga Uoga mascara zeer mild voor de huid en ogen. Uoga betekent ‘bes’ in het Litouws. De twee jonge moeders die de mascara van dit merk maken, plukken de bramen die er in zitten zelf. Hun merk voldoet dan ook aan de Europese COSMOS standaard voor biologische producten.