• DE WINKEL VOOR NATUURLIJKE BEAUTY
  • 100% NATUURLIJK EN BIOLOGISCH
  • ACHTERAF BETALEN
  • GRATIS VERZENDING VANAF €45 ANDERS SLECHTS €3,95
  • LEVERTIJD 1 TOT 2 WERKDAGEN

100% natuurlijke lip make-up

Hier vind je de mooiste kleuren lippenstift van de beste 100% natuurlijke cosmetica merken, lipgloss en lipliners. Mooie producten die plezierig werken en ook nog je lippen voeden en verzorgen! 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen!

100% natuurlijke lip make-up

Catalogus

100% Natuurlijke Lipstick Online Kopen

Natuurlijke lipstick is een cosmetica product voor de lippen. Het wordt meestal gemaakt van mineralen, bessen, bloemen en kruiden gemengd met natuurlijke olie zoals kokos- of amandelolie. Natuurlijke lippenstift is ecologisch verantwoord. Daarom bevat het geen chemische stoffen. Bovendien zijn deze sticks dierproefvrij.

Soorten Natuurlijke Lipstick

Tegenwoordig zijn veel mensen op zoek naar natuurlijke oplossingen. Er wordt dan ook vaak gekozen voor biologische of veganistische schoonheidsproducten. Daarom hebben we een uitgebreide collectie met natuurlijke lipstick. Er zijn diverse soorten lippenstift beschikbaar van verschillende merken. Deze komen voor in bijna alle kleuren. Van dieprood tot lichtroze of nude pastel kleuren. Tevens is deze lippenstift zacht voor de huid. Het is dan ook geschikt voor mensen met een allergie of gevoelige huid. Tot slot leveren merken zoals Boho cosmetics een deel van hun verdiensten in om goede doelen te steunen. Ze doen dit om bij te dragen aan de bescherming van het milieu.

natuurlijke make up

Eco Cosmetica bij BIO Beautiful

Ben je klaar voor een nieuwe groene look? Een stijl waar niet alleen jij blij van wordt, maar de mensen en dieren om je heen ook? Kies dan voor een natuurlijke lippenstift en combineer het met andere Natuurlijke Cosmetica of match je lipstick met een mooie Nagellak. Vergeet ook vooral niet om de huid van je lippen goed te verzorgen met een Natuurlijke Lippenbalsem. Haal het mooiste uit jezelf en de natuur met BIO Beautiful!