100% natuurlijke teint make-up

Een perfecte teint krijgen is niet altijd gemakkelijk. Bovenal moet je producten hebben die bij je passen en die je gevoelige huid respecteren. 

Hier vind je all deze fantastische merken. 100% natuurlijk en dierproefvrij!

100% Natuurlijke cosmetica

Creëer een mooie teint en een goede basis met 100% natuurlijke make-up!

Buitenlucht, zonneschijn, verse groenten en fruit dragen bij aan een mooie teint. Helaas lukt het ons door onze drukke levens niet altijd om dagelijks lange wandelingen te maken en verse producten te eten. Gelukkig zijn er genoeg gezonde hulpmiddelen om te zorgen voor een mooie gezichtskleur, waarmee meteen een goede ondergrond voor een optimale make-up wordt gelegd.

Teint producten voor een frisse look

Voor een frisse look zijn er talloze teint producten op de markt die de huid jonger en gaver laten lijken. Met een concealer kunt u bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen en andere ontsieringen bedekken. Een foundation legt een basislaag onder de make-up, die samen met een bronzepoeder een gezond ogende teint creëert. Blush accentueert tenslotte de contouren van het gezicht en geeft een frisse blos. Daarbij zorgt foundation ook nog eens voor uw gezichtshuid. Daarom is het belangrijk om er een te kiezen die bij uw huidtype past. Zo is een olievrije samenstelling geschikter voor een vette huid en een op olie gebaseerde foundation beter voor de droge huid. Daarbij mag een foundation niet teveel afwijken van de oorspronkelijke huidskleur. Het is daarom raadzaam om meerdere tinten in huis te hebben, doordat zomers de huid donkerder is dan in de winter.

100% Natuurlijke cosmetica

Ontdek de mogelijkheden met 100% natuurlijke make-up voor de ideale teint

Een goede make-up basis is meer dan alleen het creëren van de ideale teint. Door te shapen kunnen volle gezichten bijvoorbeeld smaller worden gemaakt, of smalle gezichten voller. Ook kunnen langere kinnen meer in verhouding met het gezicht komen. Het is zelfs mogelijk om een neus kleiner te laten lijken! Eigenlijk is make-up aanbrengen het photoshoppen in real life.