natuurlijke cosmetica

LA FARE 1789 schoonheidsproducten met biologische ingredienten

De natuurlijke cosmetica van La Fare 1789 laat iets zien van al het goede dat de Haute-Provence te bieden heeft. De producten zijn ontwikkeld met biologische ingrediënten uit de regio en zijn 100% made in France. De recyclebare verpakkingen laten ook iets van de authenticiteit van La Fare 1789 zien: ze zijn geïnspireerd door een oude inktpot en een antieke fles die ze in de kelder vonden. De producten zijn samengesteld met drie keer meer biologische ingrediënten als geëist word door Ecocert. La Fare 1789 vindt respect voor het lichaam en de natuur namelijk zeer belangrijk, en het één kan niet zonder het ander.

De producten van La Fare 1789 dragen het Ecocert-keurmerk en zijn uiteraard dierproefvrij

La Fare 1789

Franse natuurcosmetica ontwikkeld met biologische ingrediënten volgens traditioneel recept Een klein, maar luxe assortiment met verfijnde geuren, zijdezachte texturen en bijzondere samenstellingen.

 

Biologisch gecertificeerd

Alle producten van La Fare 1789 worden geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw en gecontroleerd door Ecocert en Cosmebio. De producten van La Fare 1789 bevatten zelfs maar liefst drie keer meer biologische ingrediënten dan het keurmerk Ecocert eigenlijk vereist.

 

Duurzaamheid

De verpakkingen van La Fare zijn receyclebaar en worden ontwikkeld met recept voor het milieu. Ze weerspiegelen de authenticiteit en eenvoud die zo kenmerkend zijn voor de Provence. La Fare 1789 is lid van de orgnisatie ‘1% For the Planet’, dit is een wereldwijde organisatie waarvan de aangesloten bedrijven ieder jaar minstens 1% van hun netto inkomsten doneren aan milieuorganisaties over de hele wereld. Dit met als doel om met elkaar het milieu overal ter wereld te verbeteren.

 

Het assortiment

In het assortiment van La Fare zijn alle producten aanwezig die de consument zich maar kan wensen: shampoo en conditioner om het haar te verzorgen, cleansers, moisturizers en maskers om de huid in goede conditie te houden en speciale hand –en voetverzorging. Dankzij de krachtige en aardse geuren die volledig afkomstig zijn van essentiële oliën, zijn de producten geschikt voor mannen en vrouwen.

natuurlijke cosmetica
natuurlijke cosmetica
natuurlijke cosmetica