Natuurlijke nagellak en verzorging voor mooie nagels

Je vindt hier de mooiste kwaliteitsmerken natuurlijke en detox nagellak in vele trendy kleuren, voor gezonde en schitterend gelakte nagels!
Zonder schadelijke ingrediënten als formaldehyde, tolueen, dibutyl phthalate of synthetische kamfer. 

Veganistische nagellak zonder gif!

Natuurlijke nagellak

Catalogus

Waarom Natuurlijke Nagellak?

Nagellak is voor veel mensen een geliefd product om de nagels mee te kleuren. Dit voegt wat extra’s toe aan hun favoriete look. Het wordt dan ook wekelijks en soms zelfs dagelijks gebruikt. Natuurlijke nagellak is verzorgend voor de huid en nagels. Daarnaast is het vaak 8-free, 9-free of 10-free. Dit geeft aan hoeveel bekende chemische stoffen achterwege zijn gelaten. Door hun natuurlijke basis zijn de lakken daarom geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Bovendien zijn de ingrediënten zoveel mogelijk van biologische herkomst.

Natuurlijke Cosmetica bij BIO Beautiful

Ben je klaar voor een nieuw lakje op je nagels? En past die kleur nagellak wel heel goed bij je nieuwe outfit? Kies dan voor een milieuvriendelijke nagellak in aardse of felgekleurde tinten. Denk bijvoorbeeld aan Red Rose, Rose Poudre, Mystery of You-Nique. Dit zijn niet zomaar kleurige lakjes, ze staan voor de diversiteit van de groene, wijde wereld daarbuiten. Ben je op zoek naar andere artikelen om je schoonheid te benadrukken? Kijk dan ook eens naar Natuurlijke Cosmetica, Lipstick, Foundation en Mascara. Voel je mooi met de zuivere cosmetica van BIO Beautiful!

100% Natuurlijke cosmetica