Home » Merken » JOIK Organic

Natuurlijke cosmetica van top tot teen - JOIK Cosmetics

Gecertificeerde producten voor het gezicht, lichaam en haar van het hele gezin

Het Estlandse merk JOIK Cosmetics kenmerkt zich door effectieve, eerlijke, natuurlijke verzorgingsproducten en emoties. Hun natuurlijke cosmetica is minimalistisch en bevat alleen de essentiële ingrediënten om de huid gelukkig te maken, maar ook om u te voorzien van een geurige verzorging na een lange dag, wat goed is voor de huid en het milieu.

Het verhaal

Zoals vaker in het leven, grote dingen gebeuren als je het niet verwacht…..

Dit is ook hoe het verhaal van JOIK begon - uit liefde voor geurkaarsen.

Het was het jaar 2005, toen oprichter Eva-Maria op zoek was naar hoge kwaliteit geparfumeerde kaarsen om te branden tijdens de donkere winteravonden.


Het vinden van geschikte kaarsen bleek moeilijker dan verwacht ... Ze wilde niet op aardolie gebaseerde paraffine kaarsen branden en was voortdurend teleurgesteld in de aroma's van geurkaarsen. De enige oplossing die ze zag was om in de spannende wereld van geurkaarsen te duiken en zichzelf te leren hooge kwaliteit geurkaarsen te maken, schoon brandend en die trouw aan de beloofde aroma zijn. Ze vond een geschikt alternatief voor paraffine natuurlijke sojawas en de volgende stap was om gewenste aroma's te vinden.
Het proces van het krijgen van precies de goede kaarsen was lang en vol nuances.
Echter, het was de moeite waard en het resultaat was dat de heerlijk ruikende en schoon brandende kaarsen geboren waren en dat iedereen gefascineerd was die een kans kreeg om ze te proberen . Deze positieve feedback gaf moed om de kaarsen in een paar design winkels in de prachtige stad Tallinn aan te bieden en dit is hoe een hobby snel ontwikkeld tot een bedrijf.

Onze filosofie - een cosmetisch product moeten doeltreffend, eerlijk, zo natuurlijk mogelijk te zijn en ook aangename emoties oproepen,

De nieuwsgierige geest leidde van geurkaarsen naar een nog meer fascinerende wereld die van natuurlijke cosmetica.

Eva-Maria volgde een studie over de verschillende planten, oliën en actieve ingrediënten, ze heeft advies gevraagd van specialisten en zo begon de reis die JOIK beroemd gemaakt heeft om zijn hoge kwaliteit en effectieve huidverzorging. Onze filosofie is dat een cosmetisch product effectief, eerlijk, zo natuurlijk mogelijk moet zijn en ook aangename emoties biedt.
Alle JOIK producten worden ontwikkeld en handgemaakt in kleine hoeveelheden in Estland, in onze gezellige productiefaciliteit aan de rand van Tallinn.
We hebben niets van onze productie uit besteed en controleren zelf het hele productieproces van begin tot eind, dit zorgt voor een hoge kwaliteit en de versheid van onze producten.

Alle producten zijn handgemaakt in Estland - een land van de natuur.

Estland is een land van de natuur - grote bossen, rivieren en meren, en is in contact zijn met de natuur is een belangrijk onderdeel van hoe de mensen er leven, folkloristische tradities worden nog steeds in leven gehouden en van generatie op generatie door gegeven.
Bij JOIK combineren we de oude vaardigheden en kennis over hoe planten te gebruiken, ten behoeve van de gezondheid en schoonheid met modern onderzoek, ingrediënten en productietechnieken. In onze producten gebruiken we alleen de beste en hoogste kwaliteit ingrediënten van gerespecteerde fabrikanten, waaronder nordic plantenextracten. Wij vinden het belangrijk om in onze producten zoveel mogelijk Estlandse ingrediënten te gebruiken. lokale koolzaadolie, duindoorn olie, kruiden en honing zijn een belangrijk onderdeel van onze producten. We nemen nooit enige ingrediënt alleen voor het beroep op een label - de concentraties van ingrediënten worden altijd berekend om het meest effectieve voordeel te bereiken, elk ingrediënt heeft zijn specifiek doel. Dat is de reden dat onze
producten doen wat ze beloven.

We willen bewijzen dat de natuurlijke luxueus kan zijn.

Wij geloven dat huidverzorging en de producten je zintuigen moeten prikkelen en dat het dagelijks verzorgingsritueel een moment van verwennerij zou moeten zijn. We besteden veel aandacht aan het ontwerp en de esthetiek van onze producten - een leuke verpakking en aangename aroma's zijn altijd een essentieel onderdeel van JOIK producten en bewijzen dat natuurlijk luxe is. Al onze producten worden met de beste zorg gemaakt en zijn nooit getest op dieren.