Vegan Foundation

Onze foundations zijn 100% veganistisch, dierproefvrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar een lichte tot medium dekking of een volledige dekking, wij hebben het allemaal. En het beste van alles is dat onze foundations ook nog eens jouw huid voeden en verzorgen.

De foundation van elk mooi opgemaakt gezicht

Een klein beetje foundation of drupje concealer hier en daar doet wonderen, maar zoals je weet: subtely is key. Het kiezen van de juiste (veganistische) foundation is een nagelbijtend proces, omdat het altijd weer afwachten blijft of je de juiste tint hebt gekozen. Dus hoe bepaal je nou de optimale kleur foundation voor jouw huid?

Heb ik een warme of koele ondertoon?

Hoe weet ik of mijn huid een warme of koele ondertoon heeft?
Er zijn een paar simpele trucjes om hier achter te komen!

De ader test:
Dit is vaak de meest snelle en simpele manier. Kijk naar de adertjes aan de binnenkant van je pols.
Zijn ze blauwig, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een koele ondertoon. Neigen ze meer naar groen, dan heb je meestal een warme ondertoon.

De witte sjaal test:
Sla een witte sjaal om. Heb je die niet, gebruik dan een ander stuk witte stof of T-shirt. In noodgevallen kan een wit A4-tje gebruikt worden.
Zorg dat je geen make-up draagt en kijk nu, bij goed daglicht, in een spiegel. Als je huid een gele gloed heeft, heb je een warme ondertoon.
Ben je meer roze, dan heb je een koele ondertoon.
Deze test manier is iets lastiger en werkt ook niet altijd.