Attitude


Alle producten van Attitude zijn veilig voor de gezondheid en milieuvriendelijk.

De ingrediënten die worden gebruikt zijn van plantaardige en minerale oorsprong en de geurstoffen zijn allergeenvrij.

Attitude hanteert strenge normen voor de afwezigheid van hormoonverstoorders en potentiële kankerverwekkende elementen. De producten bevatten geen schadelijke en petrochemische stoffen.  Bovendien zijn ze veganistisch en dierproefvrij.Attitude is een merk wat zich specifiek heeft ontwikkeld voor gezinnen met jonge kinderen en baby's. 

Ze zijn gedreven om verantwoordelijk te leven en te consumeren.

Ons assortiment bevat de Little Ones serie die bestaat uit een uitgebreide lijn verzorgingsproducten voor je baby. Of voor kinderen met een (zeer) gevoelige huid.

De sensitive producten zijn EWG en NEA (National Eczema Association) gecertificeerd.

Ook hebben wij de zonnebrand producten van Attitude in het assortiment. Deze bevatten "worry-free" ingrediënten waardoor je ze veilig voor het huidje kan gebruiken.

Attitude

Alle producten van Attitude zijn veilig voor de gezondheid en milieuvriendelijk.

De ingrediënten die worden gebruikt zijn van plantaardige en minerale oorsprong en de geurstoffen zijn allergeenvrij.

Attitude hanteert strenge normen voor de afwezigheid van hormoonverstoorders en potentiële kankerverwekkende elementen. De producten bevatten geen schadelijke en petrochemische stoffen.  Bovendien zijn ze veganistisch en dierproefvrij.

Ecologo

Attitude verzorgingsproducten zijn gecertificeerd door Ecologo. 

Dat betekent, dat niet alleen de ecologische waarde van de ingrediënten wordt beoordeeld (Ecocert of Soil Association keurmerk), maar ook het gehele productieproces en de levenscyclus van het product. Zoals de biologische afbreekbaarheid en eco-toxiciteit van het eindproduct.  Van begin tot eind dus.

CO2 neutraal

Attitude producten zijn tevens volledig CO2 neutraal. Alle uitstoot van CO2 bij productie, transport en ingrediënten toevoer wordt 100% gecompenseerd door het aanplanten van groene corridors. Zo draagt Attitude bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Het bedrijf bestaat uit een groep bewuste ouders met een gemeenschappelijke visie voor een schone en gelukkige toekomst.